Leirepuss

Den siste tiden har gått med til testing av Leirepuss som vi pusser cob-veggene med. 

Blandingen består av 3 bøtter soldet sand, 1,5 bøtter leire og 1 stor bøtte trefiber. Denne blandingen viser seg å være holdbar og sterk, og en kan påføre et relativt tykt pusslag uten at veggen sprekker opp når den tørker.Pusset og upusset vegg. Endel pirkarbeid rundt glassbyggersteinene for å få en avrundet og fin finish.

 

Litt mer tørk, så blir veggen klar for pusslag. 

 

Benjamin kan fortsatt kunsten å pusse cob-vegger :) Kjekt å ha en av Norges fremste ekspert på cob og leire i nabolaget! Lilje ville ha en blå diamant på soverommet sitt, det måtte gå an å få til!Det første rommet er ferdig! Her på Lilje sitt rom som med god hjelp fra svigerfar fikk gulv og vegger i en fei!Her kommer de til å trives 

Ikke i flytsonen hver dag desverre... Er nok en bedre cobber enn snekker... Litt lading av batteri, så kom den løs :)

På bildet over har jeg planer om å legge et pusslag over treverket. For å få det til må jeg lage en rufsete overflate i treverket, samt sette inn litt pappspiker for at leirepussen skal holde seg på plass. Tiden vil vise om det blir vellykket.

 

 

Her er Ingrid med lille Alvin Angel på syv uker innom!  Den lille karen blir å vokse opp med domer på alle kanter, da vårt hus er dome nr tre på Mårnes. 

 

 

 

Hyggelig snap å få fra Ingar! 

Fortsettelse følger :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ole-Martin

Ole-Martin

34, Gildeskål

Kategorier

Arkiv

hits