Tak og CobLiten bloggoppdatering selv om det ikke har skjedd så veldig mye siden sist. Idag er det to uker siden vi startet med cobbingen, og vi har blandet ca 4 blandinger pr dag. Veggene er litt over en meter nå, og siden vi har 2,80 takhøyde kan vi regne med fire ukers tid før vi er i mål. De kjekke snekkerene våre kom tilbake for en uke siden, og de hev seg igang med å sette inn de firkantete vinduene i andre etasje og de fire små vinduene som skulle inn i stuen.

 De har også startet med takpappen, og det er spennende å se hvordan domen forandrer utrykk til en mer ferdig look.  Vi syns det blir skikkelig fint. 

Det er væravhengig hvor raskt taket kan legges, i regnvær (som vi jo har hatt en del av) kan man ikke bruke flammebrenneren som vi smelter underlaget i skjøtene mellom trekantene med. Men i gjengjeld går det raskt i godvær:) 

 

På onsdag tok vi en tur og så på nybyggene hos Fordypningsrommet Fleinvær:Jeg er rett og slett misunnelig på de kule trekant-shingelene de har, hadde nok kledd domen vår ypperlig også. Forøvrig enda ett spennende prosjekt i kommunen vår, som bør sjekkes ut på deres facebookside.

 Lilje har kledd på seg cobbe-antrekket sitt. Pappa hjelper oss nesten daglig, når de ikke farter rundt med sin nye campingvogn. (noe jeg håper det blir lenge til neste gang:p)

 Lørdag tok vi pause og tok med Lilje, Eilert og deres søskenbarn Aron i storsaunan på SALT.   

 
Eilert trengte mange lufteturer! Saunaen er fantastisk og åpen hver lørdag :)

 "jobbemannan" kaller Lilje dem!

 Sånn går dagene:)

 Men det er verdt det ekstra arbeidet! Myke linjer, levende vegger, naturlig utrykk. <3 COB <3

 

 Dette blir badet i første etasje. Ole Martin har smurt på Hey´di KZ (grunning) før vi skal ha på avretningsmasse for å lage fall mot sluk.

 

 

Min kusine Anette, hennes mann Tor-Einar og datter Stella besøker domen. De bor i Oslo og er faddere til Lilje:)                                                                                           Foto: Petter Formo

 

Med frihet og glede,

Sandra

3 kommentarer

Alfhild Henriksen

28.07.2015 kl.18:47

Det blir jo så bra <3 :-)

Marianne

29.07.2015 kl.12:15

For et prosjekt! Jeg er direkte grønn av missunnelse! Gleder meg til å se hva mer dere gjør :-D

Camilla

30.07.2015 kl.22:38

Åh, det blir så fiint!! <3

Skriv en ny kommentar

Ole-Martin

Ole-Martin

33, Gildeskål

Kategorier

Arkiv

hits