Egeninnsats!

 En "varm" sommerdag i Juli. Han har et smil som varmer ihvertfall :) 

Stillas kan fort bli gøy å holde på med :)

Den siste tiden har vi jobbet med å få opp etasjeskiller og lekter, og innerveggene i 1.etg begynner å ta form. En noe utradisjonell bruk av siga produkter på vaskerom og bad, men det gjør nytten og vel så det på våtrom! Halve etasjeskilleren er kommet opp. Vi har ventet på at en ståldrager med lysåpning på 5,40 skal ankomme, forhåpentligvis kommer den imorgen, da kan vi fullføre 1.etg.

 

En gammel elektriker følger med på en ny. Jan Egil fra Tom Staurbakk AS var headhuntet til vårt prosjekt, han har nemlig en unik erfaring med el installasjoner i utradisjonelle (og tradisjonelle) bygg! Her monterer han sikringsskapet vårt, og rørtrekkingen kan begynne!

 

Første stikk gikk til badet :) 

Neste stikk blir i en vegg som skal cobbes.

De gamle trestokkene som vises på bildet har vært lagret på en låve i over 50år, og nå havnet de altså hos oss. De skal selvfølgelig være synlig, og ikke kles igjen. Sandra sin bestemor (Aud Emilie) mener å huske at den ene stokken var ment å bli en flaggstang i sin tid.

Ingar er svært fornøyd med hva han klarte få til med håndsaga 

 

To toms 8 klar for saga, det er selvfølgelig en C24 som skal til pers!

 

Forrige helg hadde Ingrid og Benjamin cob-workshop i Naturhuset, og Lilje fikk et etterlengtet gjensyn med leire. "Åååh æ gleda mæ til vi skal cob" sa hun og stakk begge hendene ned i leirebaljen :)  Eilert var fascinert han og.

Happy family

 

Om få dager kommer snekkerne tilbake fra ferie, da blir det litt mer fortgang i sakene, og taktekking er neste steg på veien!

Mens snekkerne legger tak har vi planer om å begynne cobbingen av innervegger i 1.etg. Det er en fordel å cobbe så tidlig som mulig på året, slik at veggene får god tørk over sommeren.

2 kommentarer

Flinkinger.:>

Ole-Martin

11.07.2015 kl.20:59

Maren Helgemo: Takk for det Maren :)

Skriv en ny kommentar

Ole-Martin

Ole-Martin

33, Gildeskål

Kategorier

Arkiv

hits