Herlige Mai

 
Det er fantastiske dager for tiden, våren har definitivt tatt balletak på vinteren!

Platene begynner å komme opp, over halvveis, og nå er det ikke lenge før vi legger tak!!! 

 

Lyse kvelder, det kan vi like! 

 

 

Sandra har tatt med seg ungene på tomta. Her plantes det gulrøtter! Kanskje ungene lettere knasker i seg når de selv har plantet?? 

Julia Katrin lærer Lilje (4år) å ta head-stand 

Den minste røveren slapp en spiker ned i avløpsrøret... 

Den blå vindsperren vi bruker kommer fra SIGA.  Jeg hadde sett meg ut dette produktet lang tid i forveien, for det harmonerer med vår filosofi om å trø varsomt på jorden. Dette var det mest miljøvennlige produktet vi kunne finne, og inneholder heller ingen løsemidler. Dampbremsen vi skal bruke kommer også fra SIGA, og har uttørkingspotensial fra innsiden. Vindsperren er 10x mer diffusjonsåpen enn dampbremsen slik at eventuell fukt kommer seg fort ut. Isolasjonen vi skal bruke er trefiber, og til sammen får vi en "pustende" konstruksjon. Når moderne hus skal bygges tettere og tettere blir det et problem med inneklima, da er man nødt til å tenke på hvilke kjemikalier og eventuelle avgasser man vil ha som ubudne gjester. Vi velger bort produkter som potensielt kan skape problemer for oss og barna, og ønsker å bruke mest mulig naturlige og ubehandlede produkter.

Jeg var sent ute med å bestille vindsperren, og jeg trodde jeg måtte bestille fra nærmeste forhandler på Mo i Rana, men heldigvis hadde de et stort lager på Fauske slik at jeg fikk tak i det jeg trengte i tide. Det var til og med gratis utkjøring! Kan anbefale på det sterkeste for miljøet sin del!

 

 Uken før 17.mai dro Sandra og ungene til Tyrkia. Jeg tok en for laget, og jobbet videre med hus. Kidsa laget en miniatyr-utgave av domen i sand.
 

The peaceful warrior, fremtidens barn. 

 

 

Fant meg en fin app til nettbrett og mobil - Houzz heter den - og inspirasjonen kommer strømmende til, sjekk den ut!

Inspirasjon fant jeg også på denne bloggen: 

http://okohuset.blogspot.no 

2 kommentarer

Iselin Renée

21.05.2015 kl.15:01

Flotte bilder :)

Ole-Martin

21.05.2015 kl.17:29

Iselin Renée: Fra noen som driver med foto så er jo det et supert kompliment :) Takk for det!

Skriv en ny kommentar

Ole-Martin

Ole-Martin

33, Gildeskål

Kategorier

Arkiv

hits