DomeFlow

Hei

Idag har Ole-Martin gitt meg, Sandra, lov til å være gjesteblogger på vår egen blogg. Stor tillitserklæring. Jeg vil gjerne også dele bygge-glede, selv om jeg enda ikke har bygd så mye, føler jeg en hel del glede over prosjektet.

Bildet over er et blinkskudd vår gode venn og nabo Petter Formo tok i forrige uke. Vi syns det virkelig fanget magien i både reisverket og tomten og stedet forøvrig. Så takk Petter <3

 


Våre fire barske litauske snekkere, rangert etter kjekkhetsgrad fra venstre til høyre. Vi er bare utrolig glad vi fikk leid dem inn, de er flinke, raske, effektive, greie...og kjekke!

 

 
Noen utfordringer blir det, hus bygges vist ikke på samme måte i Norge som i USA (!)  


Når vi først har ett kamerateam som følger oss, er vi glad for at de er innmari trivelig:) Rune og Siv fra NRK 

 

 

 

 Selve rammen til domen tok under en uke å smelle opp.Og endelig fikk vi finvær og jobbe i. Utstikkeren blir inngangspartiet, og cupolaen på toppen blir et fremtidig lite rundt rom for meditasjon, utsiktskikking og champagnedrikking. 

 

 I helgen startet vi med å legge vindsperre

 

I min familie er det et gammelt hus som min oldefar bygde, som nå desverre er totalskadet av vann og skal brennes ned i vår/sommer. Vi hentet ut 5 av de gamle fine innerdørene som er 90 år gamle. VI pusser dem ned og de blir kjempefine, og spesielt å tenke på at gjennom disse dørene har mine forfedre gått i årevis, og nå skal barna mine gå gjennom dem i et splitter nytt hus.  

 


Trianglene er perfekte!

 

I dag har vår datter Lilje Amani 4 årsdag. Gratulerer med dagen <3

 

Og for to dager siden hadde jeg bursdag, hurra for meg! Nimba (min søster Ingrid´s hest) hilser innom. 

 

 

5 kommentarer

Kristian og Siri

04.05.2015 kl.20:16

nydelig vakkert og magisk ❤️

Anneli

04.05.2015 kl.23:35

Super blogg 😃👍

Grethe

05.05.2015 kl.12:46

Det er så spennende det dere holder på med. Og spesielt morsomt er det, at inn i alt dette nye så tar du med noe fra dine forfedre. De ville vært stolte....

Tjollahoppsan

20.05.2015 kl.01:23

Det er rett frem nydelig å se "alle" domehusene poppe opp her og der! Har lest igjennom bloggen deres, takk for at dere skriver så detaljert, det gav drivkraft til egne drømmer :)

Vi oppdaget domekonstruksjonen for noen år siden og tenkte ikke lenger enn til drivhus, men så oppdaget vi Hjertefølgernes hus for et par år siden, og jeg holdt på å hoppe i taket når jeg så det. Det er slik vi vil ha det også!

Vi er et ungt par og planlegger egne husdrømmer for tiden, kommer til å følge bloggen deres videre for inspirasjon. Gleder meg til å se dere på NRK, og lykke til videre med byggingen!

Ole-Martin

20.05.2015 kl.21:39

Tjollahoppsan: Tusen takk for det :) Det er jo så gøy å følge drømmene sine :) Vi har planlagt huset en stund, og det er nesten uvirkelig at vi nå ser de fysiske resultatene.
Jeg har selv lest mange blogger for å finne inspirasjon til vårt prosjekt, så jeg er glad for at vi også kan spre litt inspirasjon :)

Ønsker dere masse lykke til videre i planleggingen!

Skriv en ny kommentar

Ole-Martin

Ole-Martin

33, Gildeskål

Kategorier

Arkiv

hits